Apelacioni sud ukinuo PRESUDU ZA UBISTVO NA PRŽARU

Lokalne vesti - Subota 01.02.2020 - 10:34

Prvostepena presuda kojom je I.M. iz Vranja osuđen na dvadeset godina zatvora, pod optužbom da je hicima iz pištolja 25. novembra 2017. godine ubio Vranjanca Voju Spasića (54), ukinuta je odlukom Apelacionog suda u Nišu zbog bitnih povreda odredaba krivičnog postupka.

Ubistvo počinjeno s namerom. Foto: OK Radio Ubistvo počinjeno s namerom. Foto: OK Radio

U ovom slučaju će se voditi ponovni postupak, potvrđeno je iz VJT. Sve se dogodilo u ugostiteljskom objektu "Pržar" nadomak Vranja.

Prema navodima optužnice okrivljeni I.M. došao je 25. novembra 2017. godine ispred Hotela Pržar
svojim vozilom marke BMW crne boje, parkirao se i uputio ka glavnoj sali hotela gde se održavala proslava.

U optužnom aktu piše da je počinio ubistvo sa namerom da iz bezobzirne osvete liši života Spasić Damira, zato što ga je on u ranijem periodu navodno proganjao, tukao i jurio automobilom da ga pregazi, zbog čega je dobio fobiju od Damira.

Optužnica protiv I.M. podignuta je 17. aprila 2018. godine zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo iz člana 114, stav 1, tač 11 Krivičnog Zakonika, u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348, stav 4, u vezi sa stavom 1 Krivičnog Zakonika.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

01.02.2020. , 15:45
Boze sta radi ovo pravosudje,ma ko je njega gonio,ubiti čoveka a ovakva odluka,pa jel znate sta radite gospodo,ovo je nevidjeno,nečuveno,van pameti,a zenu za samar oćete da osudite 8 gofina,a ubicu pustate da ubije jos nekog.Ovo nije normalno,neduzsn čovek ubijen a ubica na slobodi,znači u srbiji se sudi ko koga ima.