APOTEKA javno proslavila slavu sa Vranjancima

Lokalne vesti - Sreda 14.11.2018 - 11:39

Apotekarska ustanova Vranje je po prvi put javno, na gradskom šetalištu, proslavila esnafsku slavu Svete Vrače.

Vranjanci na štandu Apotekarske ustanove FOTO: G. Mitić/OK Radio Vranjanci na štandu Apotekarske ustanove FOTO: G. Mitić/OK Radio
Ispred prostorija Apotekarske ustanove postavljeni su štandovi sa preparatima i drugim proizvodima firmi dobavljača koje su predstavljeni Vranjancima.
 
Ivana Kostić, direktorka ustanove, kaže za OK Radio da je ideja da se na ovaj dan za građane obezbede medicinske konsultacije, kao i besplatno merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi.
 
- Pozvali smo naše dobavljače da predstave svoje proizvode koji se danas prodaju po sniženim cenama, a za svaki kupljeni preparat obezbeđeni su i pokloni.
 
Danas je i Svetski dan borbe protiv dijabetesa, te smo iskoristili ovu priliku da informišemo građane i na tu temu – kaže direktorka.
 
Kostićeva dodaje da je Apotekarska ustanova Vranje danas, zahvaljujući angažovanju lokalne samouprave, odlično snabdevena i u mogućnosti je da svojim pacijantima ponudi sve lekove i preparate koji su im neophodni.
 
Sveti Kozma i Damjan, u narodu poznatiji kao Sveti Vrači, smatraju se zaštitnicima lekarske profesije.
 
Ova slava proslavljena je i u Zdravstvenom centru Vranje, a domaćin je bila Služba za oftamologiju.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: