Asfalt i za Ristovac i Gornji Vrtogoš

Lokalne vesti - Sreda 21.07.2021 - 10:06

Gradski većnik Miodrag Protić i šef Službe za investicije i građevinsko zemljište Saša Pešić obišli su Ristovac gde se izvode radovi na rekonstrukciji nekategorisanog puta.

Pešić i Protić u obilasku radova FOTO: vranje.org.rs Pešić i Protić u obilasku radova FOTO: vranje.org.rs
- Reč je o deonici dužine 529 metara, za čiju revitalizaciju je izdvojeno 3 miliona 259 hiljada dinara, bez PDV-a. 
 
Uporedo sa ovim uređen je i nekategorisani put u selu Gornji Vrtogoš, u dužini od 120 metara
 
Izvođač radova na asfaltiranju seoskih puteva je firma Saba Belča - rekao je Pešić i dodao da su za ovu deonicu izdvojena sredstva od 1,2 miliona dinara bez PDV–a. .
 
Prema rečima gradskog većnika Miodraga Protića, asfaltiranje ovog puta u ataru sela Ristovac predstavlja realizaciju dela programa za uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu i to delu koji se odnosi na seoske mesne zajednice
 
- Za uređenje seoskih mesnih zajednica u okviru Komunalnog programa iz budžeta grada Vranja opredeljeno je 30 miliona dinara
 
Komunalni program za 2021. godinu obuhvata uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji grada, i za tu svrhu u budžetu opredeljena su sredstva od 690 miliona dinara - istakao je Protić. 
 
U narednom periodu nakon izrade tehničke dokumentacije i dobijanja potrebnih dozvola i odobrenja biće nastavljena realizacija Komunalnog programa, kako u samom gradu, tako i u selima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: