Asfaltiran deo ulice Meše Selimovića

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.11.2020 - 12:24

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković razgovarao je danas sa žiteljima ulice Meše Selimovića, u kojoj se izvode radovi na nanošenju završnog sloja asfalta u dužini od 200 metara.

Završni sloj asfalta u dužini od 200 metara FOTO: vranje.org.rs Završni sloj asfalta u dužini od 200 metara FOTO: vranje.org.rs
Prethodno je izgrađena i nova atmosferska mreža
 
- Danas se asfaltira središnji deo ulice čija je ukupna dužina 580 metara, jer su ovde rešeni imovinski odnosi
 
Planiramo da u narednom periodu rešimo probleme i u ostatku ove ulice, jer je to jedini način prevazilaženja dugogodišnjih problema naših sugrađana - rekao je gradonačelnik. 
 
Govoreći o planovima za 2021. godinu, gradonačelnik Milenković je istakao da je u toku priprema Komunalnog programa i budžeta za narednu godinu.  
 
- Zbog pandemije koronavirusa smanjeni su prihodi budžeta, ali će ulaganje u infrastrukturu biti nastavljeno, kao i do sada, ravnomerno u svim delovima grada - kazao je Milenković. 
 
U ime građana, svoju zahvalnost izrazili su Boža Ristić i Božidar Stanković, koji su rekli da se na asfalt čekalo pune četiri decenije. 
 
Ukupna vrednost radova na asfaltiranju dela ulice Meše Selimovića iznosi 5.880.000 dinara bez PDV.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: