Asfaltirana ulica Blaže Jovanovića

Lokalne vesti - Sreda 30.11.2022 - 14:33

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu Blaže Jovanovića u kojoj su završeni radovi na asfaltiranju.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
 ,,U sklopu rekonstrukcije Kosovske ulice, asfaltirana je i ova veoma važna saobraćajnica u prigradskom delu grada, koja je decenijama unazad bila neuređena. Pre dve godine ovde je najpre izgrađena kanalizaciona mreža u dužini od 207 metara, a vrednost investicije bila je oko 1,5 miliona dinara.
 
 Sada je izvršeno asfaltiranje u punom profilu ulice u dužini od 129 metara i širini 6 i postavljeni ivičnjaci. Vrednost radova je oko 1,3 miliona dinara. Veoma je bilo važno infrastrukturno urediti ovu saobraćajnicu, jer na taj način ulica Kosovska zaštićena od nanosa. 
 
Ovaj projekat realizovan je u okviru Komunalnog programa za ovu godinu“, rekao je gradonačelnik. Takođe, dodao je da će danas biti asfaltirana i ulica Skojevska u naselju Ćoška, u dužini 99 metara i širini 3 metra.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vikiliks
30.11.2022. , 21:02
Molim poštovani OK radio da posete kraj Hilandarske ulice i izveste o uzurpaciji ulice od strane osuđivanog kriminalca. Inspekcija ne reaguje, gradonsčelnik takođe, kao ni osnovno tužilaštvo kojem smo se obraćali. Ideja za naslov teksta Hilandarska na Kantaru