ATD opet postaje CRVENA KOVID ZONA

Lokalne vesti - Utorak 09.08.2022 - 08:40

Zbog povećanog angažmana lekara u Kovid sistemu koji je usledio posle povećanja broja obolelih od korona virusa od ove nedelje Zdravstvena ambulanta u selu Rataje neće raditi petkom, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog centra.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Svi pacijenti će u ovu ambulantu po svoju terapiju ili pregled dolaziti od ponedeljka do četvrtka u terminu od 7 do 14 časova.
 
 - Kovid ATD ambulanta (ambulante Gornja Čaršija i Sobina) ponovo postaju sastavni deo crvene zone. 
 
Zbog toga će svi pacijenti koji imaju zdravstvene kartone u ambulanti Gornja Čaršija i Sobina  po svoje terapije dolaziti u Službu za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva (Opšta medicina) i pri tom za zakazivnaje mogu koristiti telefon  017 7155 412, a svi oni pacijenti koji nisu bolesni od COVID-a biće upućivani na pegled u Dom zdravlja  - navode iz ZC Vranje.
 
U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom po potrebi povećavati i broj lekarskih ekipa u Kovid sistemu (sada je to 3 + 3 u ATD kovid ambulanti).
 
- Molimo sve građane za strpljenje kao i da dosledno poštuju propisane epidemiološke mere zaštite. 
 
Nošenje maski je obavezno. Starijim osobama od 60godina, kao i hroničnim bolesnicima preporučujemo da se vakcinišu četvrtom dozom vakcine , a vakcinacija se obavlja u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništa – Opšta medicina – ukazuju iz ZC Vranje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Ja
09.08.2022. , 11:08
Koje je radno vreme ATD ambulante?