Audijem se zakucao u kuću

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.03.2021 - 11:11

U nedelju, nešto pre podneva, jedna osoba je zadobila teške telesne povrede u nezgodi koja se dogodila u selu Oraovica.

Teško povređen vozač „audija“, star 24 godine FOTO: S. Tasić/OK Radio Teško povređen vozač „audija“, star 24 godine FOTO: S. Tasić/OK Radio
Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila na putnom pravcu Preševo – Rajince, u selu Oraovica, u mestu poznatom kao Kišinske trle.
 
Putnički automobil „audi“ vranjskih tablica je udarilo u zid porodične kuće u ovom mestu, zarotiralo se oko svoje ose i zaustavilo se na zemljinoj bankini pored puta.
 
U ovoj saobraćajnoj nezgodi, vozač „audija“, star 24 godine, zadobio je teške telesne povrede.
 
Medicinska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja Preševo, nakon čega je transportovan u Zdravstveni centar u Vranju, a zatim u Klinički centar u Nišu.
 
Pre nešto manje od dve godine, takođe na lokaciji Kišinske trle, došlo je do slične nesreće, tada sa tragičnim posledicama.
 
Tom prilikom, vozilo marke BMW, vranjskih tablica udarilo je u kuću pored puta, usled čega je smrtno stradala žena (38), dok su povređeni njen muž i troje dece.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: