Auto sedišta za sve bebe rođene ove godine

Lokalne vesti - Četvrtak 19.11.2020 - 12:39

Grad Vranje nastavio je sa akcijom poklanjanja auto sedišta roditeljima koji su dobili bebu u ovoj godini, a koja se sprovodi u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Tako je danas uručeno 80 auto sedišta, a isto toliko će biti uručeno i sutra, roditeljima beba koje su rođene u periodu od 1. jula do 30. septembra ove godine.

Na ovaj način Grad pruža podršku mladim bračnim parovima u odgajanju potomstva.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je čestitku roditeljima u kojoj ističe da grad Vranje kao društveno odgovorna lokalna samouprava već nekoliko godina unazad poklanja auto sedišta novorođenim bebama.

- Na ovaj način, osim što želimo da utičemo na bezbednost dece u saobraćaju i odgovorno ponašanje svakog od roditelja ponaosob, ujedno želimo i da pomognemo svima vama, našim sugrađanima, u odgajanju mališana.

Od srca vam čestitam rođenje deteta i želim da se radujete njegovom odrastanju i svakom novom danu koji provodite zajedno
- stoji u čestitki gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića, roditeljima.

Ovo je treća akcija u toku 2020. godine, a zbog epidemiološke situacije izazvane korona virusom nije organizovano zajedničko okupljanje, već su roditelji dolazili pojedinačno po sedišta za svoje bebe.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: