Balinovac dobija VODOVODNU MREŽU

Lokalne vesti - Četvrtak 10.05.2018 - 13:09

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, gradski većnik Dejan Stanojević i direktor “Vodovoda” Goran Đorđević, prisustvovali su početku izgradnje primarne vodovodne mreže u naselju Balinovac.

Vodovodna mreža biće duga 500 metara FOTO: vranje.org.rs Vodovodna mreža biće duga 500 metara FOTO: vranje.org.rs
Vodovodna mreža biće duga 500 metara, a rok za završetak investicije Grada Vranja procenjene na tri miliona dinara je 60 dana.
 
- Gradsko rukovodstvo neće stati sa uređenjem ovog dela grada nakon priključenja na sistem vodosnabdevanja.
 
Odmah ćemo početi i sa projektovanjem kanalizacione mreže za naselje Balinovac, a kanalizaciona mreža radiće se i za ulicu Franše D Eperea gde je određena trasa - rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković i dodao da se nakon eksproprijacije očekuje realizacija tog projekta.
 
Goran Đorđević, direktor “Vodovoda” koji je angažovan kao izvođač radova, izrazio je nadu da će posao biti završen za 30 dana i pozvao meštane da u narednom periodu sklope ugovor sa ovim javnim preduzećem o priključenju. 
 
- Uzimajući u obzir socijalni status ovih ljudi bićemo maksimalno fleksibilni, a iznos oko 12.000 dinara moći će da plate na 24 rate - rekao je Đorđević.
 
Meštani Balinovca zahvalili su se gradonačelniku na rešavanju gorućeg problema ovog prigradskog naselja, u kojem su se do sada snabdevali vodom iz planinskih reka.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: