Balkansko odbojkaško prvenstvo za žene u Vranju

Lokalne vesti - Petak 01.07.2022 - 10:06

Grad Vranje će biti domaćin najvećeg odbojkaškog sportskog događaja za nas Grad, Balkanskog prvenstva za kadetkinje na kome će učestvovati sedam reprezentacija.

Foto:najava Foto:najava
Grad Vranje će biti domaćin najvećeg odbojkaškog sportskog događaja za nas Grad, Balkanskog prvenstva za kadetkinje na kome će učestvovati sedam reprezentacija.
 
Odbojkaški savez Pčinjskog okruga i OK Panda kao tehnički organizatori dobili su poverenje OSS za dugogodišnji predani rad na svim odbojkaškim poljima. 
 
Ovo je veliki događaj za Grad i Vranje i nadamo se da u što većem broju pratimo našu reprezentaciju od 6 do 10. jula i tako stignemo do još jedne titule Balkanskog prvaka-rekao je Tončić Oliver, predsednik Odbojkaškog saveza Pčinjskog okruga i tehnički organizator ovog velikog događaja.
 
Ženska kadetska reprezentacija Srbije igraće na Balkanskom prvenstvu 2022. u Vranju od 6. do 10. jula. 
 
Kadetkinje Srbije će igrati u A grupi sa Bugarskom, Bosnom i Hercegovinom i Moldavijom, a u B grupi će igrati Turska, Rumunija i Severna Makedonija. 
 
Kadetkinje Srbije će prvi meč u dvorani Vranje odigrati u sredu, 6. jula protiv Moldavije od 20.00 časova. U 2. kolu, Srbija će u četvrtak, 7. jula igrati protiv Bosne i Hercegovine od 20.00 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u petak, 8. jula protiv Bugarske od 20.00 časova.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
snezana stojanovic
03.07.2022. , 22:47
Koja je cena karte za Odbojksako prvenstvo,ilije mozda ulaz slobodan???Hvala!