BAT nastavlja da podržava kulturno nasleđe Vranja

Lokalne vesti - Utorak 03.12.2019 - 10:02

Kompanija British American Tobacco podržala je tradicionalnu 39. manifestaciju „Borini pozorišni dani“, koja je nakon osam godina ponovo održana u zgradi obnovljenog vranjanskog teatra.

BAT podržava kulturno nasleđe Vranja. Foto: D.Ristić/OK Radio BAT podržava kulturno nasleđe Vranja. Foto: D.Ristić/OK Radio

Doprinos manifestacijii lokalnoj pozorišnoj sceni naročito je značajan zbog uloge kojuto pozorište ima, kako zagrad Vranje, tako i za kulturno -umetničku scenu Srbije.

Direktor regulatornih poslova kompanije British American Tobacco Dragan Penezić istakao je daje podrška poslovne zajednice kulturnim ustanovama od ogromnog značaja za društveni napredak, ali i očuvanje kulturnih dobarana lokalu.

- Izuzetno smo ponosni što smo učestvovali u održavanju manifestacije koja je kulturno obeležje Vranja, grada u kojem naša kompanija posluje dugi niz godina.

Nastojaćemo i u budućnosti da osluškujemo potrebe zajednice i damo primer drugim kompanijama da ulažu u kulturu i obrazovanje, kao osnov razvoja svakog društva
- dodao je Penezić.

Kao najveći britanski investitor u našoj zemlji, BAT veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti.

U prilog tome govori činjenica da jeod početka poslovanja u Srbiji,
kompanija investirala više od milion evra u društveno odgovorne projekte.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: