Beograđani na projektu zone Bunuševac

Lokalne vesti - Četvrtak 13.02.2014 - 09:42

Firma "Ehting" iz Beograda radiće glavni projekat infrastrukture industrijske zone Bunuševac u Vranju, saznaje OK Radio.

Industrijska zona Bunusevac Industrijska zona Bunusevac

Naime, preduzeće "Ehting" dobilo je na tenderu da izradi glavne projekte za infrastrukturu industrijske zone Bunuševac u Vranju.

Projekat obuhvata rešavanje saobraćajnica, vodovoda, fekalne i kišne kanalizacije, snabdevanja električnom energijom i telekomunikacija, saopšteno je iz beogradske kompanije.

Industrijska zona je locirana u naselju Bunuševac u Vranju uz već postojeću delimično izgrađenu industrijsku zonu kao proširenje postojeće privredno-radne zone.

Inače, zona Bunuševac po projektima će se prostirati na oko 32 hektara površine. Za sada će u okviru zone raditi kompanije "Geox" i "Ditre", a očekuje se i dolazak njihovih kooperanata. Završetak projekta očekuje se početkom marta.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: