Beograđani preuzeli parcelu za POSLOVNO USLUŽNI CENTAR

Lokalne vesti - Utorak 25.06.2019 - 14:46

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predstavnici Privrednog društva „IMMOBALCAN'' DOO Beograd, Martin Pacovski i Martin Duha, danas su u Vranju obavili primopredaju lista nepokretnosti zemljišta.

Primopredaja u gradskoj kući FOTO: vranje.org.rs Primopredaja u gradskoj kući FOTO: vranje.org.rs
Primopredaja je usledila po osnovu ugovora koji je između Grada i ovog investitora potpisan početkom meseca. 
 
Time je Privredno društvo „IMMOBALCAN" DOO Beograd postalo novi vlasnik parcele na potezu ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade
 
Prema odredbama ugovora, površina zemljišta od 18.241 kvadratnog metra, prodata je za 259.500.114 dinara.
 
- Dugujemo vam veliku zahvalnost što ulažete u naš grad, a lokacija koju ste odabrali spada u najatraktivnije u gradu - naglasio je gradonačelnik Milenković, dodavši da grad ima veoma dobru poziciju na Koridoru 10.
 
- Potrudićemo se da ispunimo vaša očekivanja, pre svega jer želimo da dovedemo međunarodne brendove u Vranje, što će biti od značaja za ceo region
 
Ono što je najvažnije je da ćemo otvoriti nova radna mesta
 
Već tokom izgradnje uposlićemo lokalne građevinske firme, a po otvaranju objekta biće blizu 200 novih radnih mesta - istakao je Martin Pacovski, vlasnik kompanije „IMMOBALCAN". 
 
Prema ranijim najavama, investitor planira gradnju tržnog centra koji će imati lanac butika, restoran i parking.
 
Očekuje se da objekat bude priveden nameni u toku sledeće godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
patak dača
26.06.2019. , 02:16
Novi Spilit. Društvo sa ograničenom odgovornošću i kapitalom od 118000din. dobija plac od 18000m2 za 2000EUR-a . Kakva je prevara u pitanju brzo će se videti.Slovaci izgleda dobro plaćaju.