Besplatni kursevi engleskog za Zmajevce

Lokalne vesti - Utorak 12.02.2019 - 13:33

Vranje - Uspešno se nastavlja akcija u kojoj ITAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji.

Foto: Promo Foto: Promo

U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 60 osnovnih škola, u kojima je više od 260 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik.

- Ponosno objavljujemo da se akciji priključuju i škole iz naših krajeva i da će mogućnost da dodatno nauče engleski jezik sada imati i đaci iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj” iz Vranja.

Nakon što se registruju na strani prijave, đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.

Pozivamo i ostale kompanije koje na bilo koji način mogu da doprinesu da se poboljšaju kvalitet i uslovi života naših najmlađih članova društva da se uključe u slične akcije i omoguće im srećnije i bezbrižnije odrastanje i detinjstvo
- navode iz LINK grupe.





 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: