BEV: Akcija IZNAD OČEKIVANJA, Vranjanci pokazali HUMANOST

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.06.2021 - 11:45

Udruženje građana "Borino i evropsko Vranje (BEV)" saopštilo je da je na humanitarnoj licitaciji slika prikupljen znatan novčani iznos za Marka Stankovića.

Prodata 21 slika eminentnih vranjskih umetnika FOTO: BEV Prodata 21 slika eminentnih vranjskih umetnika FOTO: BEV
Kako je saopštio "BEV", ova humanitarna akcija je premašila sva očekivanja, jer je svaka od 21 ponuđene slike pronašla svog kupca.
 
Od prodaje slika prikupljen je novčani iznos od 2.880 evra, kao i 6.400 dinara, doniranih u humanitarnoj kutiji.
 
Na aukciji su bila ponuđena dela najpoznatijih vranjskih umetnika: Zorana Petrušijevića Zop-a, Jovice Dejanovića, Svetislava Slavkovića Kajzera, Dejana Trajkovića Dex-a, Nataše Dimitrijević Dejanović, Dragana Dejanovića i drugih.
 
Celokupan iznos biće uplaćen na račun Marka Stankovića (28) iz Golemog Sela kod Vranja, koji boluje od paraplegije i namenjen je njegovom lečenju i rehabilitaciji.
 
Marko Stanković je pre tri godine, zbog bolova u bubregu morao na hitnu operaciju, nakon koje je doživeo kliničku smrt i ostao invalid.
 
Svi humani ljudi i dalje mogu uplatiti novac za pomoć Marku na žiro račun broj 250-3100074011500-75 koji se vodi na ime njegove majke Gorice Stanković iz Golemog sela.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: