Bezbednost u saobraćaju od početka godine zadovoljavajuća

Lokalne vesti - Ponedeljak 16.09.2019 - 15:30

Prema podacima Saobraćajne policijske ispostave Vranje u periodu januar - jun 2019. godine bezbednost u saobraćaju na teritoriji grada je bila na zadovoljavajućem nivou.

Sa sednice Savet aza bezbednost saobraćaja. Foto: S.Tasić/OK Radio Sa sednice Savet aza bezbednost saobraćaja. Foto: S.Tasić/OK Radio

U ovom periodu zabeleženo je smanjenje broja saobraćajnih nezgoda, kao i broja povređenih.

Na 10. sednici Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja,
kojom je predsedavao zamenik predsednika Saveta Dejan Tričković, razmatrano je više tačaka koje se odnose na stanje bezbednosti saobraćaja u gradu.

Članovi Saveta razmatrali su predlog Odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja
na teritoriji grada Vranja i isti prosledili Gradskom veću na usvajanje.

Između ostalog dogovoreno je da se programom korišćenja sredstava namenjenih za unapređenje bezbednosti saobraćaja u gradu, predvidi iznos za kupovinu neophodnih metodičko - didaktičkih i tehničkih sredstava za izvođenje nastave u svim osnovnim školama.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Novak Novak
17.09.2019. , 19:54
Tacno.Ulicom Mose Pijade vozi se pored vrtica,srednjih skola,internata.Prebrzo,bahato i surovo.Nocu se organizuju trke za opkladu.Sve dok policajac ima doktorsku platu,bice tako.