Bioskopski repertoar za vikend

Lokalne vesti - Četvrtak 02.02.2023 - 09:29

Domaći film ,,Oluja'' u subotu pred vranjskom publikom

Foto:Promo Foto:Promo
Na repertoaru vranjskog bioskopa, koji radi u Pozorištu ,,Bora Stanković'' i ove subote, 4. februara, biće prikazana dva filma. Za mališane, u terminu od 12 sati, je animirani film ,,Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova". Reč je o animiranoj avanturi za celu porodicu. ,,Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne propasti, stoji u najavi filma.
 
Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je domaće ostvarenje ,,Oluja''. OLUJA je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj borbi za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji, stoji u opisu filma. Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: