Bivši policajac osumnjičen za POLNO UZNEMIRAVANJE

Lokalne vesti - Sreda 16.09.2020 - 11:17

Osnovno tužilaštvo naložilo je podnošenje krivične prijave u redovnom postupku protiv penzionisanog policajca S.N. (48) iz Bujanovca zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

Žrtva šest meseci primala lascivne poruke FOTO: D.Ristić/OK Radio Žrtva šest meseci primala lascivne poruke FOTO: D.Ristić/OK Radio
Njega je prijavila 26-godišnja Bujanovačanka T.V. nakon što je višemesečno uznemiravanje kulminiralo upadom u njen stan i nasrtajem.
 
- Oštećena je prijavila da joj je tokom poslednjih šest meseci osumnjičeni slao preko aplikacije mesindžer slike uvredljive sadržine sa raznim porukama u sferi polnog života. 
 
Dana 31. jula, kada su se njeni ukućani nalazili na odmoru, osumnjičeni je iskoristio tu priliku i ušao u stan oštećene, odgurnuo je rukama, te je ona pala na krevet, nakon čega je osumnjičeni prišao i legao preko nje - navode iz Tužilaštva.
 
Toga dana je T.V. primila poslednju poruku od S.N, rekla je Bujanovačkim, a da slučaj prijavi policiji odlučila se nakon što je sve ispričala ocu i sestri.
OK Radio, Bujanovačke

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: