Bogat pozorišno-bioskopski repertoar tokom vikenda

Lokalne vesti - Petak 18.11.2022 - 10:29

Na repertoaru Pozorišta ,,Bora Stanković’’ večeras od 20 sati je predstava ,,Nečista krv’’, koju je po motivima istoimene drame Bore Stankovića na scenu vranjskog ansambla postavio Jug Đorđević. Vladalo je veliko interesovanje, tako da je predstava već rasprodata.

Foto:OK radio Foto:OK radio
U nedelju, 20. novembra, od 12 sati za najmlađe gledaoce je lutkarska predstava ,,Nerođena devojka’’, u režiji Darka Kovačovskog i izvođenju glumaca vranjskog ansambla. 
 
Što se tiče bioskopskog repertoara i ove subote, 19. novembra, biće prikazana dva filma. 
 
Za mališane, u terminu od 12 sati, je animirani film ,,Malci otpisanci’’. Reč je o avanturističkom filmu za celu porodicu koji je u bioskopima počeo da se prikazuje ovog meseca. ,,Op i Ed slučajno putuju kroz vreme sa ostrva Galapagos 1835. do današnjeg Šangaja. U konfuziji se probijaju kroz grad i dolaze do užasavajućeg otkrića da je vrsta kojoj pripadaju ubrzo izumrla’’, stoji u opisu filma. 
 
Na večernjoj sceni, od 20 sati, je akcioni avanturistički  film sa elementima drame ,,Crni panter: Vakanda zauvek". ,,Kraljica Ramonda, Šuri, Okoje i Mubaku bore se kako bi zaštitili svoje ljude od upada svetskih sila koje se, nakon smrti kralja T’Čalea nameću kao opasnost. Kada ih Namor, vođa skrivenog podvodnog naroda upozori na globalnu pretnju, Vakanđani iznalaze nova rešenja’’, poručuju iz produkcije. Karte za pozorišne i bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: