Bolnička loaboratorija ne radi u četvrtaka i petak

Lokalne vesti - Četvrtak 24.09.2020 - 12:27

Bolnička Laboratorija Opšte bolnice u Vranju neće obavljati redovne laboratorijske analize u četvrtak i petak 24. i 25. septembra zbog preselјenja aparata u drugi deo zgrade, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvenog centra.

Foto. S.Tasić/OK Radio Foto. S.Tasić/OK Radio

Iz ZC Vranje obaveštavaju pacijente da će se sve biohemijske analize tokom naredna dva dana obavljati u laboratoriji Doma zdravlјa koja radi od 7 h ujutru.

Iz ZC apeluju na građane da se sve analize koje nisu hitne odlože za ponedelјak, jer u laboratoriji Doma zdravlјa ne postoje tehničke mogućnosti za analizu hormona i tumor markera.


Laboratorija će ubuduće biti smeštena u prizemlјe Internog odelјenja, na suprotnom kraju iste zgrade u kojoj se nalazila.

Razlog preseljenja je najavljeni početak rekonstrukcije paviljonskog dela bolnice.


Laboratorijske analize moći će opet da se rade po ustaljenoj proceduri u novim prostorijama laboratorije Opšte bolnice od ponedelјka 28. septembra.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: