Borci legendarnog 55. GRANIČNOG BATALJONA u poseti Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 19.09.2022 - 08:46

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković priredio je prijem za veterane 55. graničnog bataljona – Prizren, koji borave u Vranju u okviru svog godišnjeg susreta.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Poželevši im dobrodošlicu i prijatan boravak u Vranju, predsednik Tričković upoznao ih je sa našom lokalnom samoupravom, sa gradom kao centrom Pčinjskog upravnog okruga. 
 
Izneo je demografske podatke, upoznao ih sa privrednim, obrazovnim i kulturnim segmentima našeg grada.
 
- Vranje i Vranjanci, samim tim što se nalaze na krajnjem jugu Republike Srbije, izuzetno cene i poštuje sve borce koji su tokom ratnih dešavanja hrabro stali u odbranu zemlje.
 
Vranje je, takođe, podnelo određene gubitke. 
 
Zahvalni smo što ste 1998. i 1999. godine, kada je država to tražila od vas, hrabro stali u odbranu granica i državnog poretka i suvereniteta. 
 
I to ne smemo da zaboravimo - istakao je između ostalog predsednik Skupštine dr Dejan Tričković.
 
Na srdačnoj dobrodošlici i prijemu zahvalio se Milan Marković Laka, predstavnik veterana 55. graničnog bataljona Prizren.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: