BOŽA GLUMAC na čelu Leskovačkog pozorišta?

Lokalne vesti - Četvrtak 22.11.2018 - 14:03

Glumac i reditelj Dragan Marjanović, u Vranju poznat kao Boža, kandidat je za direktora Narodnog pozorišta Leskovac.

Dragan Marjanović Boža FOTO: Facebook Dragan Marjanović Boža FOTO: Facebook
Direktor Narodnog pozorišta Leskovac Stanislav Grujić podneo je ostavku na tu funkciju, te će leskovačka Skupština na sednici u petak za v.d. direktora ove ustanove predložiti glumca Dragana Božu Marjanovića, saznaje portal Jugmedia.
 
Kako je ovom portalu potvrđeno, Grujić je podneo ostavku iz privatnih razloga i to sredinom svog drugog mandata na čelu ove kulturne ustanove.
 
Dragan Marjanović je član ansambla Narodnog pozorišta Leskovac od 2006. godine, takođe igra u mnogobrojnim predstavama u pozorištu “Slavija” u Beogradu, a svoju glumačku karijeru je započeo  u pozorištu „Bora Stanković“ u svom rodnom Vranju 1990. godine.
 
Poznat je široj javnosti po brojnim epizodnim ulogama u domaćim TV serijama i filmovima i humorističkim monodramama sa kojima sa uspehom nastupa širom Srbije.
 
Najšira publika ga trenutno gleda u TV seriji “Koreni” na RTS-u, a imao je i zapaženu rolu mafijaša u “Ubicama moga oca” tokom dve sezone prikazivanja.
 
Odigarao je preko sto uloga i dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja
 
Oženjen je i otac dvoje dece.
 
OK Radio, Jugmedia

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: