"Bože oprosti im, ne znaju šta rade!"

Lokalne vesti - Petak 14.02.2014 - 18:23

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić izjavio je da će predstojeća predizborna kampanja u Vranju biti najprljavija u istoriji političkih kampanja.

GrO SPS u Vranju GrO SPS u Vranju

Kako je kazao, neke političke stranke već su krenule sa „kaljanjem ugleda socijalista na naprljaviji i bestijalan način, kakav se ne pamti u poslednjih 20 godina“.

– Sve snage SPS-a biće usmerene na očuvanje mira i stabilnosti na jugu Srbije, ali i normalno vođenje političke kampanje. Kako je krenulo, ovo će biti jedna od najprljavijih izbornih kampanja u istoriji.

Stvari koje se na terenu dešavaju, gde se pokušava da se preokrene svest građana na pokvaren i do iznemoglosti drzak način je nešto neviđeno do sada.

Koriste se svi mehanizmi i van Ustava i van bilo kog zakona.Ne znam samo za šta ćemo još biti optuženi i okrivljeni u narednom periodu.

Verujem da ćemo mi biti krivi ako bude padala kiša ili ako se slučajno nešto dogodi u Avganistanu i Pakistanu – kaže Antić, citirajući Iva Andrića „kad dođu teška vremena pametni ćute, budale progovore, a fukare se bogate“.

– Želim da citiram i „Bože oprosti im, ne znaju šta rade“ i „Kučići laju, karavani prolaze“.

Mi želimo da ostanemo čistog obraza i tako ćemo i ostati, što potvrđuje poverenje građana u proteklih 25 godina.

Spremni smo za negativnu, prljavu, do dna bezobraznu i bezobzirnu kampanju koju su neki već počeli na taj način da vode.

Očigledno je i da je jedna stranka targetirala Vranje i mene kao pojedinca koga treba razapeti i provući kroz blato, ali su svesni da za to nemaju kapaciteta, pa rade ovakve stvari – kaže Antić.

On dodaje da se socijalisti u vreme Slobodana Miloševića nisu ponašali kako se sada neki političari u Vranju ophode prema drugim političkim strankama.

– Počeli su sa igrama „šargarepe i štapa“ zamajavajući time ovdašnju javnost.

Pod hitno mora da se smire političke strasti u gradu. Mi se nećemo baviti tračevima, nego rezultatima i nikoga nećemo prozivati.

Bili smo i bićemo civilizovana, kulturna, narodna, socijaldemokratska politička organizacija sa evropskim kulturnim vrednostima, pa se tako nikada nećemo spuštati ispod nivoa minimuma pristojnosti i ljudskog dostojanstva i u skladu sa tim ćemo i voditi kampanju.

Neki bi voleli da nismo živi, ali isti ti će posle 16. marta otići u istoriju i ostati samo statističke greške na političkoj sceni, zbog čega im nije kriv SPS, nego njihova loša politička procena i što bi rekli Vranjanci „katil`k, kandzrl`k i baksuzl`k“ koji će ih odvesti tamo gde pripadaju  – poručio je Antić.

On je na kraju najavio i dolazak premijera i predsednika SPS-a Ivice Dačića u Vranje početkom marta.

Kako je najavljeno, narednih dana će se članovi SPS-a okupiti u hotelu „Vranje“ gde će biti predstavljeni kandidati za predstojeće izbore i kada će i zvanično početi politička kampanja socijalista.

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: