Braneći brata, sestra SKAKAVCEM izbola MATURANTA

Lokalne vesti - Sreda 13.06.2018 - 09:55

Vranje – Maturant D.M. (18) iz sela Ljubata izboden je nožem u centru Surdulice u noći između ponedeljka i utorka nakon kraće prepirke zbog muzike.

Incident šokirao Surduličane FOTO: D. Ristić/OK Radio Incident šokirao Surduličane FOTO: D. Ristić/OK Radio
Njemu je, kako saznajemo, tri uboda nožem „skakavcem“ u predelu stomaka zadala M.T. (34).
 
Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio na surduličkom šetalištu, kod zgrade Elektrodistribucije, gde je M.T. bila sa svojim bratom.
 
Mladić je uključio muziku na mobilnom telefonu, što se nije dopalo D.M. koji im je prišao i negodovao, tržaeći da se muzika promeni.
 
Prema onome što saznajemo iz nezvaničnih izvora, nakon kraće prepirke, D.M. je udario mladića, što je isprovociralo M.T. da potegne nož „skakavac“.
 
Njime je napadaču zadala tri uboda u predelu stomaka, nakon čega je prebačen u ZC Surdulica, a zatim i u Klinički centar u Nišu.
 
Prema svedočenjima očevidaca, D.M. je bio u pripitom stanju, a oni koji ga poznaju navode da je sklon problematičnom ponašanju.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: