Brankovci i njihovi gosti posetili ŠAF

Lokalne vesti - Utorak 17.12.2019 - 12:02

U okviru već najavljenog evropskog programa razmene ucenika pod nazivom “Motivation III 21ST century students” koji realizuje OŠ “Branko Radičević” iz Bujanovca u okviru Erazmus + programa, đaci ove škole su sa svojim nastavnicima, koji su osmislili čitav projekat, posetili ŠAF u Vranju.

Poseta ŠAF -u. FOTO: FB Poseta ŠAF -u. FOTO: FB

Ova poseta je bila izvanredno iskustvo, kako za decu domaćine, tako i za goste, zato što su imali prilike da se upoznaju sa istorijatom ove škole i sa njenim svetskim renomeom.

Ljubazni domaćini iz ŠAF-a su prikazali mali, reprezentativni deo njihovog rada od osnivanja do danas, a nakon toga, organizovana je radionica na kojoj su deca pravila novogodišnje čestitke.

U nastavku dana, biće održane radionice za učenike i nastavnike na kojima ćemo razvijati ciljeve predviđene projektom – fotografija, samopoštovanje i bezbednost.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: