Brnabić zakazala Krizni štab zbog situacije u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 19.05.2020 - 09:37

Premijerka Srbije Ana Brnabić je za danas zakazala sastanak Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 kako bi se razgovaralo o tome da li je potrebno bilo šta preduzeti povodom povećanja broja zaraženih u Vranju.

Premijerka: Vranje je lokalno žarište FOTO: D. Ristić/OK Radio Premijerka: Vranje je lokalno žarište FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ona je prilikom obilaska Naučno-tehnološkog parka Beograd rekla da je pored porasta broja zaraženih korona virusom u Vranju "situacija i dalje pod kontrolom", objavljeno je na sajtu Vlade Srbije. 
 
Dodala je da to lokalno žarište, da je situacija u celoj Srbije trenutno pod kontrolom i da očekuje da će i situacija u Vranju biti rešena.
 
- Sada ne planiramo nikakve nove mere, ali još jednom napominjem da kriza nije gotova
 
Izašli smo iz najgoreg vremena i možemo da živimo koliko-toliko normalno, ali i dalje moramo da nosimo maske i pazimo na distancu - poručila je premijerka.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: