Brutalno nasilje u centru Vranja: Više osoba povređeno, jedna operisana na hirurgiji

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.10.2019 - 10:05

U dve tuče koje su se desile u noći između subote i nedelje u strogom centru Vranja, sigurnosne kamere zabeležile su brutalne scene nasilja, kada je više osoba zadobilo lakše, a jedna osoba teške telesne povrede.

Scena tuče u Vranju. Foto: PrintScreen Scena tuče u Vranju. Foto: PrintScreen

Kako je OK Radiju nezvanično potvrđeno iz policije, prvo se u jednom kafiću u Vranju desila tuča nakon kraće rasprave u kojoj je pretučen 24 - godišnji  Vranjanac. Njega su četvorica muškaraca pretukla, nanevši mu teške telesne povrede.

On je nakon toga otišao kući i pozvao oca sa kojim je kolima krenuo po gradu kako bi se obračunao sa onima koji su ga pretukli.

Uočili su ih ispred jedne pekare u centru grada
, kada je otac pretučenog mladića kolima udario jednog od učesnika tuče u kafiću.

On je pao ispred kola, a otac i sin su izašli iz vozila i napali ga, kao i još jednu osobu koja je bila sa njim i ušla u pekaru.

Policija je odmah izašla na teren, više osoba je uhapšeno i o čekuje se da PU Vranje saopšti ostale detalje u vezi ovih dešavanja, kao i Osnovno javno tužilaštvo.

Prema informacijama iz  Zdravstvenog centra Vranje više osoba je povređeno u ovim događajima, dok je jedna zadobila teške teleshne povrede i operisana je na hirurgiji.

Takođe, očekuje se i da ZC Vranje pruži više informacija o stepenu povreda učesnika tuča.

S.T.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

14.10.2019. , 10:55
Sa donjovranjcani nema zezazanja dlaka za dlaku zub za zub,sta su mislili kada su ga tukli u kaficu njih cetvorica a on sam to im nije prvi put da obezbedjenje po kaficima biju mladice i ovaj otac ima pravo da stiti sina.
Kiza
14.10.2019. , 20:17
Bravo Gaso tako i treba
boki
16.10.2019. , 11:11
nisam za nasilje,ali ovo se ne radi bez razloga svaki otac bi to uradio za svoje dete