Budući pravnici gosti Vranja

Lokalne vesti - Utorak 27.05.2014 - 08:40

Uprava grada Vranja je i ove godine organizovala je prijem za studente i profesore Pravnog fakulteta Univerziteta u Prištini.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Goste je pozdravio  zamenik gradonačelnika Dragoljub Stevanović, koji je govorio o kadrovskoj strukturi lokalne samouprave i osnovnim načelima u radu gradskih funkcionera.

U velikoj sali Skupštine grada studenti su imali prilike da se bliže upoznaju sa načinom funkcionisanja Gradske uprave, njihovim službama i neophodnim radnjama u procesu određivanja budžeta.

Načelnica Gradske uprave Miroslava Mladenović je govorila o izvršnim i drugim organima Gradske uprave, kao i o procesu donošenja odluka Gradske uprave, Gradskog veća i Skupštine grada.

O procesu donošenja budžeta govorio je Bojan Kostić iz Službe budžeta, ističući pravni okvir lokalnih budžetskih procesa, kao i neophodnost uključivanja javnosti u budžetski proces.

Inače, studenti i profesori Pravnog fakulteta, tradicionalno, već nekoliko godina, gosti su Gradske uprave u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: