BUDUĆNOST SRBIJE polazi sa juga: Vučić polaže kamen temeljac u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 05.02.2019 - 09:54

Vranje - Najnoviju kampanju pod nazivom "Budućnost Srbije", predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće iz Pčinjskog okruga

Vučić građanima predstavlja postignute tezultate FOTO: G. Mitić/OK Radio Vučić građanima predstavlja postignute tezultate FOTO: G. Mitić/OK Radio
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak započeti kampanju "Budućnost Srbije", u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, ali i kako bi čuo njihove primedbe.
 
- Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beograd, i četiri na Kosovu i Metohiji - rekao je Vučić na TV Happy.
 
Kako je rekao, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deo auto-puta kroz Grdeličku klisuru, a podsetio je i da se radi na izgradnji jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti.
 
- Uz subvencije države, verujem da ćemo moći da ponudimo kvadrat za 400 evra u Vranju, da ljudi ostanu da žive - rekao je Vučić.
 
Prema prvim i nezvaničnim najavama, poseta će obuhvatiti opštine Preševo, Bujanovac, Trgovište, Vladičin Han i grad Vranje.
 
Kako se saznaje, tokom posete Vranju u petak, Vučić bi trebalo da položi kamen-temeljac za dve zgrade sa takozvanim jeftinim stanovima.
 
Prema mišljenju pojedinih političkih analitičara, ova kampanja bi mogla da znači i uvod u kampanju za prevremene parlamentarne izbore u Srbiji.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
05.02.2019. , 10:43
Frka,panika....ajde autobusi,teraj ovamo,tamo,gore,dole,dosta bre vise....dosao je kraj i idi si covece.....nezelimo vise da nas lazes...brat ti je vlasnik i win wina i pkba i emija...i hiljade drugih firmi....idi covece neulavi narod...mi ce se snadjemo i bez tebe...nemoj se tolko sekiras...
borac
05.02.2019. , 11:12
Ne treba nama vranjancima stanovi vec firme gde da radimo...Tako da ako dolazis dolazi s tom namerom ako ne nemoj ni da dolazis.
Mika
05.02.2019. , 12:18
Laz...laz...laz ne dolazi...