Bulatović: USKRS - vreme za radost, zajedništvo i toleranciju

Lokalne vesti - Subota 07.04.2018 - 01:14

Narodni poslanik Slaviša Bulatović uputio je svim građanima Vranja I Pčinjskog okruga čestitku povodom velikog hrišćanskog praznika Uskrsa.

Bulatović: Slogom i radom se može stvoriti bolje sutra FOTO: D. Ristić/OK Radio Bulatović: Slogom i radom se može stvoriti bolje sutra FOTO: D. Ristić/OK Radio
- Dani praznika neka nas ohrabre i daju snagu da prevaziđemo teškoće i iskušenja i neka budu vreme za radost, zajedništvo i toleranciju, uz unutrašnju veru da se slogom i radom može stvoriti bolje sutra.
 
Svima koji slave Uskrs, jedan od najvećih hrišćanskih praznika upućujem najsrdačnije čestitke, sa željom da ga provedu u sreći, miru, blagostanju i dobrom zdravlju, okruženi svojim najbližima.
 
Uz radosni pozdrav - Hristos voskrese, provedite praznične dane!
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Драганче
08.04.2018. , 23:54
Добро, драги моји Врањанци, да ли сте икад од 1945 године наовамо , док нас је красио надимак ЦВЕНИ ЈУГ, из уста неког ко је на власти, чули нешто оволико једноставно, скромно а у исти мах богато и пре свега нормално. Само пар речи довољно је било да нас наши претци, помоћу историског памћења наших душа, врате на позитиван, узвишен и од људске части саздан Православни морал. Здрава нам је семка и лично сам сведок да су наша деца много бољи људи од нас. Ово ми улива оптимизам да и није све баш тако црно како нам се тренутно чини. Ако овако настави и деси се да више од половине људи усвоји Православна мерила поштења,објективности, трудољубља, солидарности - да чистота душе буде мерило вредности човека - онда ће од тог материјала моћи да се "омеси баница која је за једење". Од овог што данас чини већину, верујте "баница још увек неје за једење". ( ПС: немам никакву везу са СНС)