Čestitka gradonačelnika Milenkovića za Savindan

Lokalne vesti - Petak 27.01.2023 - 09:51

Povodom Savindana, školske slave gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je čestitku svim učenicima i prosvetnim radnicima, sveštenstvu i monaštvu Eparhije vranjske, kao i građanima Vranja.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

- Obrazovanje  je temelj svakog razvijenog i modernog društva. Zato se trudimo da iz godine u godinu sve više ulažemo u ovaj segment našeg društva.

Da je tako potvrđuju rezultati koje učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Vranja postižu svakodnevno, zajedno sa svojim učiteljima, nastavnicima i profesorima.

Oni su ponos i budućnost ovog grada, i  kao i do sada, imaće veliku podršku lokalne samouprave. To nam je u amanet ostavio naš prvi prosvetitelj Sveti Sava.

On nije bio samo utemeljivač srpskog nacionalnog identiteta, već temelj prosvetiteljstva, naše duhovnosti i moderne srpske države.

Zato ga poštujemo i slavimo dostojno svih ovih godina, trudeći se da živimo po meri svetosavlja.

Upućujem iskrene čestitke svima koji danas slave Svetog Savu - navodi se u čestitki gradonačelnika, dr Slobodana Milenkovića.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: