Čestitka ministra odbrane povodom Dana Kopnene vojske

Lokalne vesti - Četvrtak 16.11.2023 - 12:13

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom 16. novembra - Dana Kopnene vojske čestitku u kojoj se kaže:

Foto:OK radio,G.Mitić Foto:OK radio,G.Mitić
„Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar - Dan vida.
 
Profesionalnim obavljanjem vojne službe, uz brojna iskušenja u radu, tokom protekle godine potvrdili ste da imate sposobnosti i kapacitete da uspešno realizujete zadatke iz vaše nadležnosti, nastavljajući tradiciju srpske vojske i junaka sa Kolubare.
 
Pokazujete visok nivo obučenosti uspešno izvršavajući zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i u međunarodnom okruženju i doprinosite jačanju ugleda Vojske Srbije u celini. Zahvaljujući ulaganjima Republike Srbije, jedinice Kopnene vojske su opremljene savremenim naoružanjem i vojnom opremom i sukcesivno jačaju ljudske resurse i značajan ste faktor u odvraćanju potencijalnog neprijatelja.
 
Jedinice iz vašeg sastava pružile su nesebičnu pomoć građanima Srbije u sanaciji štete, nakon prirodnih nepogoda koje su zadesile našu zemlju i pokazale da je Vojska neodvojiva od svog naroda.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //