Četvrta brigada OTVORILA VRATA za građane (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 23.11.2018 - 14:09

U petak je u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, organizovano druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa građanima u akciji „Otvoreni dan”.

Mališani u druženju sa vojnicima. Foto: G. Mitić/OK Radio Mališani u druženju sa vojnicima. Foto: G. Mitić/OK Radio

Brigadni general Slobodan Stopa, komandant 4. brigade Kopnene vojske, kaže da je ovu akciju do sada posetilo preko 35.000 građana iz Vranja i Pčinjskog okruga.

- Kao i do sada, svi oni koji  su došli mogli su da vide tehniku kojom 4. brigada raspolaže, veštine naših vojnika i starešina, uvere se u obučenost i osposobljenost pripadnika 4. brigade i da uživaju u druženju sa starešinama i vojnicima.

Koristim ovu priliku da pozovem sve zainteresovane mladiće i devojke da dođu da se prijave za rad u 4. brigadi KOV jer imamo još mesta i mogućnosti da primimo sve one koji žele i mogu da rade, po uslovima koji su definisani
- kaže Stopa.

Svake godine kasarnu Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ poseti oko 3.000 ljudi iz celog Pčinjskog okruga.
 

Foto Galerija

Otvoreni dan 2018.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: