Članovi Ski kluba BESNA KOBILA odlični na Mokroj Gori

Lokalne vesti - Nedelja 04.04.2021 - 11:09

Na skijalištu Iver na Mokroj Gori vožene su trke Alpskog kupa Srbije i Prvenstva Srbije za kategorije devojčica i dečaka do 8,10 i 12 godina u disciplini veleslalom, gde su mališani iz Ski kluba „Besna Kobila“ zabeležili odlične rezultate.

Foto: fb Foto: fb

U sredu 31. marta vožena je četvrta ovogodišnja trka Alpskog kupa na kojoj su  takmičari iz Vranja zablistali u punom sjaju.

Marko Pešić je u kategoriji dečaka do 8 godina zauzeo drugo mesto iza Vasilija Lazarevića iz ekipe Leptir iz Beograda, a ispred Matije Stefanovića iz SK Niš iz Niša.

U konkurenciji devojčica u istoj kategoriji Danica Ilić zauzela je treće mesto iza Dunje Đorđević iz SK Niš i Subotić Petre iz SK Ares iz Beograda. U kategoriji devojčica do 10 godina Dunja Arsić se plasirala na 3.mesto iza Tare Ivanović iz SK Ares  iz Beograda i Lukač Lane iz SK Crvena Zvezda iz Beograda.

U istoj konkurenciji Vera Ilić je zauzela 6.mesto, a Lenka Stanojević se plasirala na 10. mesto.

U četvrtak je voženo prvenstvo Srbije na kojoj su takmičari  iz Vranja zabeležili takođe vrhunske rezultate. Marko Pešić je postao vicešampion Srbije u svojoj kategoriji iza Vasilija Lazarevića iz SK Leptir iz Beograda, a ispred Matije Stefanovića iz SK Niš.

Danica Ilić je ponovila uspeh od prethodnog dana i zauzela treće mesto iza Dunje Đorđević iz Niša i kaline Bogojević  iz Užica. U kategotiji devojčica do 10 godina Dunja Arsić je zauzela 4.mesto sa zaostatkom  od 0.1 sekunde za trećeplasiranom Lolom Anđelić iz SK BSK iz Beograda. U istoj kategoriji Vera Ilić je zauzela 9.mesto, a Lenka Stanojević 10.

- Posle višegodišnjeg sistematskog rada i više od 50 dana provedenih na snegu u ovoj sezoni, bez ijednog odrađenog treninga na glečeru rezultati su stigli. Prezadovoljni smo postignutim rezultatima do sada i znamo da smo ispunili cilj sa početka sezone.

Sada nam ostaje da  čekamo zvaničan kraj sezone pa da sumiramo konačne rezultate. U zavisnosti od situacije sa virusom Korona treba  da bude organizovano i prvenstvo Srbije za straije kategorije i još jedna trka Alpskog kupa Srbije - kaže Đorđe Dedinac.

Organizatori trka na Mokroj Gori bili su Ski klub  ART iz Užica i Skijaški Savez Srbije, a domaćin skijalište Iver na Mokroj Gori.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: