Crna serija: Muškarac poginuo u SLETANJU SA PUTA

Lokalne vesti - Četvrtak 04.07.2019 - 11:04

U sredu, oko 21:30 časova, na putu Belo Polje – Kijevac u opštini Surdulica, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio muškarac star 57 godina, saopštila je policija u Vranju.

Četvrta žrtva u saobraćaju za četiri dana FOTO: OK Radio Četvrta žrtva u saobraćaju za četiri dana FOTO: OK Radio
Nesrećni muškarac iz Surdulice je bio za volanom putničkog vozila „passat variant“ kada je izgubio kontrolu nad automobilom.
 
Nakon sletanja vozila sa puta došlo je do prevrtanja u kojem je vozač preminuo na licu mesta.
 
Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i službenici Policijske stanice u Surdulici.
 
Crna serija na putevima u okrugu počela je u nedelju kada je u ulici Partizanski put, smrtno stradao vozač mopeda Zoran J. (51) iz okoline Vranja.
 
U ponedeljak uveče, na lokalnom putu u selu Crnoštica na teritoriji opštine Bosilegrad, kamion TAM je sleteo sa puta i prevrnuo se.
 
Vozač (34) kamiona je u prevrtanju izgubio život, a njegov suvozač (42) je lakše povređen.
 
Naredne noći, u selu Oraovica kod Preševa poginula je žena (38), a troje dece i jedan muškarac (51) su povređeni.
 
Policijska uprava u Vranju apeluje na sve učesnike u saobraćaju da voze odmorni, poštuju ograničenje brzine i prilagode brzinu uslovima puta, ne voze pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju i ostale saobraćajne propise.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: