Crni kovid rekord na jugu: Ukupno 16 preminulih, troje u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 25.11.2020 - 16:59

U poslednja 24 časa, u zdravstvenim ustanovama na jugu Srbije, preminulo je 16 kovid pacijenata.

12 preminulih u Nišu, 1 u Leskovcu FOTO: Free Images 12 preminulih u Nišu, 1 u Leskovcu FOTO: Free Images
Od ovog broja, 12 preminulih je u Kliničkom centru Niš, troje u ZC Vranje, a jedna u kovid bolnici u Leskovcu, saopšteno je iz KC Niš.
 
U protekla 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je preminula ukupno 41 osoba, za četiri više nego prethodnog dana.
 
U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 306 pacijenata. Kod 178 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 8 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
 
Svi pacijenti su pod 24 - časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
rile
26.11.2020. , 09:17
Decu i dalje ne testiraju.