Čudo iz Vranja: Dodić potpisao za najbolji poljski klub

Lokalne vesti - Ponedeljak 29.11.2021 - 12:40

Vranjanac Stefan Dodić, velika nada srpslpg rukometa, naredne sezone će igraće za poljski klub Lomza Vive Kielce.

FOTO: Privatna arhiva FOTO: Privatna arhiva
Kako pišu mediji, Dodić, koji ove sezone igra za skopski klub "Metalurg", je još u martu dogovorio saradnju sa Keilceom, a sada je samo ozvaničena. 
 
Mladi Vranjanac je sa 17 godina i 10 meseci starosti uspeo da upiše prvi seniorski nastup u reprezentaciji Srbije zimus na meču kvalifikacija za EURO 2022. protiv Francuske, koju smo tada pobedili prvi put nakon 20 godina.
 
Dodić je tako postao drugi najmlađi debitant u istoriji srpskog rukometa i uspeo da postigne i jedan pogodak, te je tako postao i najmlađi strelac u istoriji reprezentacije.
 
Dodiću ovo nije prvi rekord, on je takođe 2018. na meču EHF Lige šampiona protiv čehovskih Medveda postao najmlađi strelac u istoriji najelitnijeg rukometnog takmičenja sa 15 godina i sedam meseci, što samo dodatno govori u prilog o talentu ovog momka. 
 
Vranjanac rođen 2003. godine igra na poziciji srednjeg i levog beka.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

29.11.2021. , 19:05
Bravo šampione