Čuveni komičar ROBERT POST na P(h)antomfestu

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.12.2018 - 10:28

Čuveni američki pantomimičar i komičar Robert Post nastupiće prvi put u Srbiji na sedmom Međunarodnom festivalu pantomime – P(h)antomfest, koji će se održati u Vranju 7. i 8. decembra, u organizaciji Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje.

Robert Post: Nadaren i blesav FOTO: George C. Anderson Robert Post: Nadaren i blesav FOTO: George C. Anderson
On će 8. decembra od 20 časova u Domu vojske u Vranju izvesti nesvakidašnju predstavu „Postovo komično pozorište“, za koju je The New York Times napisao: „Post zaslužuje mesto na svačijoj all-star listi blesavih nadarenih umetnika“.
 
Robert Post održaće dan ranije, u petak 7. decembra od 13 časova, u AmRobert Post, nadaren i blesaveričkom kutku pri Narodnoj biblioteci u Vranju prezentaciju sa elementima diskusije pod nazivom „POST(ovi) sa puta“.
 
Gostovanje Roberta Posta omogućila je Ambasada Sjedinjenih Američkih država u Beogradu.
 
Sedmi P(h)antomfest biće otvoren 7. decembra od 20.10h u sali Doma vojske u Vranju, premijernim izvođenjem predstave „Odluke“, u režiji Trajčeta Gjorgieva, nastala u produkciji Festivala.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: