Cvetanoviću iz Vranja 35 godina zatvora zbog ubistva

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.04.2018 - 10:18

U Specijalnom sudu u Beogradu izrečena je presuda za ubistvo Nikole Bojovića (39) i Miloša Vidakovića (29).

Osuđena su četvorica pripadnika organizovane grupe. Foto: Thinkstock Osuđena su četvorica pripadnika organizovane grupe. Foto: Thinkstock

Osuđena su četvorica pripadnika organizovane grupe, a jedan, koji je bio optužen kao organizator je osobođen.

Osuđeni su Saša Cvetanović, kao neposredni ubica, na 35 godina zatvora, Slaviša Novaković na 35 godina zatvora, Ratko Koljenšić na 30 godina, kao i Miloš Vojinović na ukupno 14 godina.


Veće je donelo odluku da oslobodi Miloša Delibašića koji je bio optužen kao organizator kriminalne grupe, kao i za pomaganje u ubistvu Vidakovića.

Prema optužnici, kao neposredni izvršilac ubistva Nikole Bojovića označen je Cvetanović, kao pomagač Koljenšić, a nagolodavac Šaranović. Šaranović je, kako se sumnja, iz osvete naložio ubistvo Nikole, jer je smatrao da je po nalogu Luke Bojovića ubijen njegov brat Branislava u Beogradu.

Svi optuženi su negirali krivicu izuzev Miloša Vojinovića, koji je priznao zločin kako bi dobio kaznu od deset i po godina.
 

OK Radio, KURIR

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: