Da prvi put budemo jedno: ARTAN LILI dolazi u Vranje

Lokalne vesti - Sreda 21.11.2018 - 14:33

Jedan od trenutno najaktivnijih i najktuelnijih domaćih bendova, beogradski Artan Lili, po prvi put će nastupiti u Vranju, u subotu, 24. novembra, u klubu Darkwood.

Artan Lili overava jug Srbije FOTO: Promo Artan Lili overava jug Srbije FOTO: Promo
Artan Lili ove jeseni overavaju jug Srbije, tako da će, nakon koncerata u Nišu i Leskovcu, nastupom u Vranju zaokružiti ovaj deo turneje.
 
Na ovim nastupima, Beograđani promovišu i aktuelni singl „D.E.P.R.A.“, koji niže uspehe u Srbiji i okolnim zemljama.
 
Artan Lili, osnovani 2013.godine, jedan su od predvodnika najnovijeg talasa srpske rok scene.
 
Njihov muzički izraz, najčešće opisivan kao noise pop, mudro je složen sklop hermetičnosti i komunikativnosti, što ih čini jednim od autentičnijih predstavnika aktuelne srpske rok scene.
 
Ono što je takođe osobeno za Artan Lili je da su svoja dva dosadašnja albuma objavili kao digitalna izdanja, ređajući u pravilnim razmacima singlove na svojoj bandcamp stranici.
 
Veliku pažnju bend posvećuje i vizuelizaciji svojih pesama, tako da zanimljivi i stilizovani video spotovi muzici Beograđana daju dodatnu dimenziju. 
 
Ulaznice za koncert u Vranju su u pretprodaji po ceni od 400 dinara i mogu se kupiti svakog dana u klubu Darkwood, a na dan svirke će koštati 500 dinara, najavljuju organizatori.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: