Da se ne ohlade: Švercovao DEVIZE u TERMOSU

Lokalne vesti - Četvrtak 19.07.2018 - 11:29

Vranje - Na graničnom prelazu Preševo carinici su kod 46-godišnjeg vozača kamiona iz Zemuna pronašli 30.000 neprijavljenih evra koje je sakrio u crveni termos, saopštila je Uprava carina.

30.000 evra stalo u termos bocu FOTO: Uprava carina 30.000 evra stalo u termos bocu FOTO: Uprava carina
Prethodno je vozač carinicima rekao da nema ništa da prijavi i da putuje ka Grčkoj radi utovara robe, ali su, posumnjavši u njegove reči, carinici ipak kamion izdvojili za detaljnu kontrolu.
 
Vozaču je vraćen iznos od dozvoljenih 10.000 evra, dok je ostatak privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.
 
- Sličan slučaj otkriven je i prethodnog dana na izlazu punkta Merdare ka AP KiM kontrolom "mercedes benca" austrijskih registarskih oznaka koji je iz Beča u Peć vozio srpski državljanin u društvu austrijskog državljanina romskog porekla.
 
Obojica su rekla da nemaju ništa da prijave, ali su carinici kod 38-godišnjeg putnika koji je sedeo na zadnjem sedištu u torbici koju je imao kod sebe i u džepovima pantalona pronašli čak 34.600 neprijavljenih evra - navodi se u saopštenju Uprave carina.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: