Dačić: Nema pregovora pod ovakvim uslovima

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.10.2012 - 15:02

Premijer Ivica Dačić rekao je u ponedeljak u Vranju da svi napadi na Dobrosin dolaze sa Kosova i Metohije, zbog čega srpski "istražni organi" ne mogu do kraja da sprovedu istragu.

Policijski punkt na Dobrosinu Policijski punkt na Dobrosinu
- Ovo je treći napad na našu policiju i pod ovakvim uslovima Srbija ne može učestvovati ni u kakvim pregovorima sa Prištinom. Ovoga puta povređenih nije bilo, ali to ne znači da ih neće biti u nekom narednom eventualnom napadu terorista – kazao je Dačić.  
 
On je istakao da su policajci smešteni u punktu u suštini nezaštićeni i da su stalno u opasnosti. 
 
- Ovo je dokaz da su na tom području i dalje prisutne razne grupacije kojima ne odgovara da se predloži bilo kakvo mirno rešenje. Srbija je opredeljena za mirno rešenje svih konflikata, pa samim tim i konflikata oko Kosova – rekao je Dačić.
 
U ponedeljak rano ujutru dogodio se treći napad na policijski punkt kod Dobrosina u proteklih šest meseci. 
 
Prvi put je pucano na policiju 17. maja iz pravca sela Stubline, a drugi sa istog mesta i na isti način 28. juna ove godine, kada je lakše povređen policajac Branislav Mirković iz Bujanovca. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: