Dačić Vučiću: Srbi u Hrvatskoj da slave DAN ZASTAVE kao Albanci u Preševu

Lokalne vesti - Četvrtak 29.11.2018 - 10:53

Vranje - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će predložiti predsedniku Srbije da se uvede Dan srpske zastave, kako bi ga Srbi u Hrvatskoj, Makedoniji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori slavili kao što Albanci slave Dan zastave, državni albanski praznik, na Kosovu, u Bujanovcu i Preševu.

Dačić će predložiti Vučiću da se uvede Dan srpske zastave FOTO: D. Ristić/OK Radio Dačić će predložiti Vučiću da se uvede Dan srpske zastave FOTO: D. Ristić/OK Radio
- Pa ćemo videti da li će neko reći da je to sasvim legitimno - rekao je Dačić i podsetio da niko iz međunarodne zajednice nije reagovao na to što se i na Kosovu obeležava državni praznik Albanije, Dan albanske zastave.
 
- Zamislite, nisam čuo da se neko oglasio da to osudi - istakao je on nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Libana Žibranom Basilom.
 
Dačić je podsetio da je Republika Srpska morala da skloni svoju zastavu i preuredi odluku, kako ta zastava ne bi ličila na srpsku.
 
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Duje
29.11.2018. , 19:29
Ne more