Dan otvorenih vrata u Visokoj školi

Lokalne vesti - Četvrtak 10.05.2018 - 10:17

U Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju 14. maja biće održan Dan otvorenih vrata pod sloganom “Ne kucajte na otvorena vrata”.

Informacije za buduće studente. Foto: OK Radio Informacije za buduće studente. Foto: OK Radio

Škola će otvoriti vrata svim učenicima, budućim studentima.

Ovom prilikom će svi budući brucoši  moći da se upoznaju sa svim mogućim detaljima vezanim za upis u ovoj školi.

Mogu pogledati učionice, laboratorije, biblioteku, kabinete, internet klub, ali isto tako mogu videti postavku izložbe studenata svih studijskih programa u holu škole.

Sve zainteresovane koji budu došli dočekaće rukovodstvo škole, nastavnici i saradnici, predstavnici Studijskog parlamenta, a studenti će im preneti njihovo iskustvo tokom studiranja.

Reč dobrodošlice uputiće direktor škole Ljiljana Đorđević, a o svim važnim informacijama o svakom studijskom programu reći će sami šefovi studijskih programa.

Budući brucoši mogu dobiti informacije vezane za pripremnu nastavu, prijemni ispit, uslove i mogućnosti studiranja.

Vrata škole su otvorena od 10 časova, dok će program početi u 12 časova emitovanjem promo filma i predstavljanjem studijskih programa.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: