Dan policije: Otvoreni dan za Vranjance (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 16.06.2019 - 20:40

Povodom Dana policije, Policijska uprava (PU) u Vranju je organizovala Otvoreni dan za građane na centralnom gradskom šetalištu.

Najmlađi Vranjanci sa vranjskim policajcima FOTO: G. Mitić/OK Radio Najmlađi Vranjanci sa vranjskim policajcima FOTO: G. Mitić/OK Radio
Povodom Dana i slave Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, Policijska uprava u Vranju organizuje prigodan program i niz ativnosti.
 
Proslava je započela polaganjem zakletve novoprimljenih radnika MUP-a u sali Policijske  uprave.
 
Na gradskom šetalištu je organizovan Otvoreni dan za učenike i građane gde je izložena oprema i vozila policije, kao i službeni psi.
 
Po tradiciji, najviše radoznalih i rzainteresovanih je bilo među najmlađim Vranjancima kojima su službenici vranjske policije objašnjavali čemu služe i kako se upotrebljavaju oprema i vozila.
 
Proslava Dana policije se nastavlja i narednih dana; u ponedeljak će predstavnici PU Vranje položiti vence i odati počast poginulim policajcima, vojnicima i civilima na spomeniku ispred Doma kulture u Vranju i u holu zgrade PU Vranje.
 
Zatim je zakazan i prijem delegacije PU Vranje kod načelnika Pčinjskog upravnog okruga.
 
U utorak će za delegaciju PU Vranje prijem organizovati i gradonačelnik Vranja, dok će centralna svečanost biti održana u sali Doma Vojske Srbije u Vranju.

Foto Galerija

Dan policije 2019.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: