Dan zaljubljenih: Pokušao da prošvercije KILO ZLATA u S. Makedoniju

Lokalne vesti - Sreda 17.02.2021 - 13:46

Carinici su 14. februara na prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili gotovo kilogram zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na preko tri miliona dinara.

Pronađeno 200 narukvica, lančića, prstenja minđuša, broševa FOTO: Uprava carina Pronađeno 200 narukvica, lančića, prstenja minđuša, broševa FOTO: Uprava carina
Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen autobus makedonskih registarskih oznaka, koji je prevozio putnike na relaciji Italija -Makedonija.
 
- Mada su putnici prethodno rekli da nemaju ništa za prijavljivanje i da sa sobom nose samo lični prtljag, kod jednog od njih je skoro kilogram zlatnog nakita pronađen, kao u kolokvijalnoj pošalici – oko vrata.
 
32-godišnji Makedonac albanskog porekla naime, nije bukvalno imao pomenuti nakit na sebi, već je ručnu torbicu punu zlata okačio oko vrata, skrivajući je ispod zakopčane jakne - kažu iz Uprave carina.
 
Nakon ličnog pretresa ispostavilo se da je njoj oko 200 narukvica, lančića, prstenja minđuša, broševa i manja količina lomljenog zlata, ukupne težine oko 995 grama, kao i jedan muški sat bez narukvice „Paul, Picot Geneve“.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: