Dan žena uz Sladoled: Otvoren renovirani Kulturni centar

Lokalne vesti - Ponedeljak 09.03.2020 - 09:58

Duo komedijom "Sladoled", po delu Mira Gavrana, u režiji Spasoja Ž. Milovanovića, zvanično je otvoreno renovirano i dograđeno zdanje Surduličkog kulturnog centra.

Predstava kao poklon FOTO: D. Milošević/OK Radio Predstava kao poklon FOTO: D. Milošević/OK Radio
Pre početka predstave u velikoj sali pred oko 200 sugrađanki obratila se predsednica opštine Surdulica Aleksandra Popović koja je istakla da je predstava poklon opštine svim damama povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena. 
 
- Surdulica je mesto u kome su se žene dokazale svojim kvalitetima i ne treba da čudi što su u većoj meri istaknute u mnogim sferama života i rada. 
 
Iz tog razloga mnogi kažu da u ovoj sredini kad nešto treba da se radi pozovite muškarca, a kad treba da se rukovodi pozovite žene
 
Zato drage moje sugrađanke srećan nam praznik - kazala je predsednica.
 
U predstavi "Sladoled", prožimaju se životi majke i ćerke, u tumačenju Ivane Nedović i Nađe Nedović Pekinder, glumica niškog Narodnog pozorišta, a sve uz susrete sa slanom poslasticom u vidu sladoleda.
 
Predsednik Skupštine opštine i narodni poslanik Novica Tončev je na kraju glumicama uručio cveće uz neizostavno čestitke povodom 8. marta
 
Pokrovitelj svojevrsnog osmomartovskog poklona u vidu pozorišne predstave bila je surdulička lokalna samouprava.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: