Dani preobraženja: Galija, Aca Lukas, Balkanika, trubači, folkloraši...

Lokalne vesti - Utorak 23.07.2019 - 10:54

Vranje – Organizatori su objavili program tradicionalne manifestacije „Dani preobraženja“ koja će biti održana od 17. do 19. avgusta u Kozjem Dolu kod Trgovišta.

Galija svira druge večeri FOTO: D. Ristić Galija svira druge večeri FOTO: D. Ristić

Manifestacija će biti otvorena u subotu, 17. avgusta u 19 časova, a nakon svečanosti koncert će održati Miki Mećava i trubači.

Za 20 časova zakazan je koncert Nemanje Anđelovića, Jellene i Terapije benda.

U 21.30 časova koncert će održati grupa Ministarke, dok će od 23 časova nastupiti Radijacija 017 bend.

Druge večeri manifestacije, u 18 časova počeće praznično bdenije, za 19 časova zakazan je moto skup, a u 20 časova na bini će se pojaviti vranjska grupa Jolly Jumper.

Nakon Vranjanaca, koncert će održati grupa niška Galija, dok u 23 časova počinje žurka na kojoj muziku pušta DJ Selecta.

Poslednjeg dana manifestacije, 19. avgusta program počinje u 9 časova kada počinje liturgija, a od 10 časova kreće tradicionalni sabor.

U 15 časova biće otvoren kulturno-umetnički program na kojem će nastupiti KUD „Pervaz“ iz Trgovišta, KUD „Srpski vez“ iz Kumanova, „Mladost” iz Bosilegrada i „Bora Stanković“ iz Karavukova, kao i Kole car, multiinstrumentalista na izvornim narodnim instrumentima.

U 20 časova koncert će održati Sanja Ilić i Balkanika, a u 21.30 časova zapevaće Aca Lukas.

Organizator manifestacije je opština Trgovište u saradnji sa Stalnom radnom grupom za regionalni ruralni razvoj (SWG) u jugoistočnoj evropi i uz finansijsku podršku Evropske unije.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: