Danilo Stamenković dobitnik je Republičke nagrade "Sveti Sava"

Lokalne vesti - Subota 28.01.2023 - 10:22

Danilo Stamenković, učenik osmog razreda OŠ “Branko Radičević” u Vranju, jedan je od dobitnika Republičke Svetosavske nagrade.

Foto: Ministarstvo prosvete Foto: Ministarstvo prosvete
Uručena mu je Republička nagrada - za svestranost i osvojene nagrade iz oblasti prirodnih, društvenih nauka, umetnosti i sporta.
 
Jedan je od najuspešnijih učenika od osnivanja ove škole do danas. 
 
Danilo je izuzetno svestrani đak, koji je od početka školovanja do danas dobio preko 50 nagrada iz različitih oblasti – matematike, fizike, tehnologije i tehnologije, na literarnim konkursima iz srpskog jezika i književnosti, likovne kulture, poznavanja saobraćaja, u svim kategorijama takmiče opštinska, okružna, republička takmičenja i tako dalje, na međunarodne književne konkurse.
 
U 2022. godini godine na Svetosavskoj akademiji, održanoj na Savindan 27.  januara dobio najviše priznanje grada Vranja, nagradu "Sveti Sava" u kategoriji najbolji osnovac u 2021. godini.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: