DECENIJA Jedinstvene Srbije u Vranju

Lokalne vesti - Petak 25.09.2020 - 10:21

Gradski odbor Jedinstvene Srbije (GrO JS) u Vranju proslavlja deset godina od osnivanja.

GrO JS u Vranju, koalicioni partner u vlasti od 2012. godine FOTO: D. Ristić/OK Radio GrO JS u Vranju, koalicioni partner u vlasti od 2012. godine FOTO: D. Ristić/OK Radio
Tokom ovog perioda JS je izrasla u jednu ozbiljnu i stabilnu političku stranku, koja je pouzdan koalicioni partner u vlasti od 2012. godine, ističe se u saopštenju ove stranke u povodu jubileja.
 
- U dva izborna ciklusa GrO JS Vranje samostalno je izlazio na lokalne izbore i postigao izuzetan uspeh, osvojivši blizu 10% glasova. 
 
Zahvaljujući tome sada smo u lokalnom parlamentu zastupljeni sa šest odborničkih mandata
 
Cilj Jedinstvene Srbije je borba za bolji život svakog građanina i uvek ćemo podržavati predloge koji su dobri za Grad i građane bez obzira da li smo deo vlasti ili smo opozicija – navode iz Palmine stranke. 
 
Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju ima mnogo razloga da bude zadovoljan brojem novih članova stranke, i boljom i kvalitetnijom organizacijom rada unutar stranke, kao i formiranom celokupnom infrastrukturom stranke. 
 
- Iako je tokom deset godina pretrpeo dosta izmena, Gradski odbor sada funcioniše još bolje jer su u njemu pošteni, vredni i dosledni ljudi koji veruju u politiku Dragana Markovića Palme i Jedinstvene Srbije – stoji u saopštenju.
 
Kompletno saopštenje GrO JS u Vranju možete pročitati ispod teksta.
 
  • Decenija Jedinstvene Srbije u Vranju.docx
  • OK Radio

    Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

    Komentari

    Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

    Ostavite komentar:

    Ime:
    Email:
    Komentar: